Gym

Met gym vertrekken we eerst van school naar de gym. Je kleed je daar om en gaat naar de gymzaal. Je gaat eerst een beginspel doen. Dan legt de gymleraar uit wat voor gym gaan doen.( De gymleraren zijn er alleen op maandag. De gymleraren moeten een diploma krijgen en dan mogen ze ook echt gym geven. Ze geven groep drie tot en met acht les, en op vrijdag geeft de juf gewoon les.) Dan wordt je gedeeld in drie groepen, twee groepen van acht personen en een groep van negen  personen. Je begint met het spel en je doet  ongeveer 15 minuten per vak. Als je dan weer klaar bent, wissel je naar een vak wat je nog moet doen. Als je alle vakken hebt gedaan ga je nog een eindspel doen. Zoals tikkertje of iemand is hem niemand is hem. Als het eindspel is afgelopen ga je je weer omkleden, en loop je met de juf weer mee terug naar school.