33e editie IJsselsteinloop

23 mei vindt de 33ste editie van de IJsselsteinloop plaats. Kinderen van de basisschoolgroepen 3 tot en met 8 uit IJsselstein en omstreken strijden tegen elkaar in de IJsselsteinloop 4 kids. Voor kids enorm leuk om met klasgenootjes of vriendjes/vriendinnetjes deze run samen te lopen en gezond bezig te zijn! De kinderen kunnen strijden voor mooie prijzen, er worden prijzen uitgereikt aan de snelste drie deelnemers per groep. Vorig jaar hebben er veel kinderen uit IJsselstein en omstreken mee gedaan aan de IJsselsteinloop 4 kids. De IJsselsteinse basisscholen zijn ook de strijd met elkaar aangegaan om de meeste kinderen deel te laten nemen en de Fatimaschool heeft deze strijd weer gewonnen. Met het enthousiasme en de sportiviteit van de kinderen is deze dag een groots succes geworden. Ook dit jaar belooft de IJsselsteinloop 4 kids een succes te worden, waarbij het inschrijven digitaal via de website kan op www.ijsselsteinloop.nl voor €3,50 per kind. Voor dit bedrag ontvangen de kinderen die meelopen een uniek T-shirt, in de gewenste maat. De organisatie wilt ook dit jaar weer een fantastisch evenement neerzetten, waarbij de enthousiaste kinderen en ouders niet kunnen ontbreken.