Bezoek Anna van Rijn college

Groep 8 is vrijdag 9 januari naar Anna van Rijn geweest. Hier komt een stukje wat we op Anna van Rijn hebben gedaan. We werden met de bus opgehaald op school en gingen dus toen naar Anna. Toen we daar aankwamen werden we rondgebracht door Anas en Lola. Die zaten hier vorig jaar op school. We gingen daar naar binnen en moesten even 5 minuten wachten. Toen we naar de eerste les gingen kregen we tekenen. Dat was volgens de meeste kinderen stom. We moesten namelijk een memorie maken. Toen we daarmee klaar waren gingen we proefjes doen. In de middelbare school term Scheikunde. We gingen rode bieten sap met water, zout, zetmeel en azijn erin doen. Dit was echt super gaaf. Daarna liepen we door al die gangen ( en ook nog 2x verkeerd) naar Wiskunde, we gingen een papiertje vouwen die van de cijfer 1 naar 2 van 2 naar 3 en zo veder naar 4 en ook terug. Toen kwamen we bij Dansles van Anna. We kregen daar les van 2 leerlingen van Lucia Marthas. We gingen op het nummer Bang Bang doen. Dat was echt super lachen. Toen we klaar waren kregen we daar eten en drinken. Een bolletje kaas, een krentenbol en een pakje wickey. Toen we dat op hadden gingen we weer met de bus naar school en daarna mochten we naar huis.

Lara L en Kaylee groep 8