De podiumparels

Op school hebben wij de ‘Podiumparels’  en dat is dat er kinderen optreden om hun talenten te laten zien. daarbij wordt er iemand uit een groep gekozen wie de beste is en die krijg dan een parel. Als je dat wil doen moet je je opgeven bij de juf. Als je je dan hebt opgegeven, dan moet je goed gaan oefenen. Als er meerdere kinderen mee willen doen aan de podiumparels uit een groep, doen we op school de voorrondes. Dan gaan alle kinderen laten zien aan de klas wat ze geoefend hebben. dan gaan de kinderen stemmen, dat doen ze als de juf papiertjes uitdeelt dan schrijf je op dat papiertje wie je de beste vond en dat papiertje geef je dan aan de juf. Dan gaat de juf kijken wie de meeste stemmen heeft en die mag meedoen aan de podiumparels.

Dit jaar waren er weer mooie optredens! Groep 6 en 7 eindigden samen op de eerste plaats. Zij mochten trots hun Podiumparel in alle groepen laten zien.