Avondvierdaagse

De ‘potjes met vet’ en ‘de hondjes van de slager’ kunnen weer geoefend worden, want de avondvierdaagse komt er aan. Dit jaar zal dit sportieve, maar vooral ook gezellige evenement plaatsvinden van 18 tot en met 21 mei.

Wij streven weer naar zoveel mogelijk deelnemers aan de avondvierdaagse. Hoe meer kinderen, hoe meer plezier!

Inschrijven
Inschrijven kan op 30 en 31 maart en 1 april van 8.15 uur tot 8.45 uur. Deelname kost € 5,00 per kind. Hiervoor krijgt de deelnemer drinken en wat lekkers tijdens de wandelingen en een medaille als minimaal 3 van de 4 avonden gelopen zijn. Wanneer u verwacht dat drie avonden lopen voor uw kind teveel is, dan kunt u hem/haar ook inschrijven voor een ‘Vaantje’. Kosten hiervoor bedragen €2,00.

Wilt u zich na deze data inschrijven dan kunt dit doen in het zwembad, aan het begin van de eerste avond van de avondvierdaagse.

Begeleiding verplicht
Wanneer uw kinderen meelopen met de avondvierdaagse, dan bent u verplicht om te zorgen voor begeleiding van uw kind.

Hulp gevraagd
Dan tenslotte, zonder uw inzet is het niet mogelijk om de avondvierdaagse te organiseren. Wij hebben hulp nodig bij het bezetten van de posten met drinken en lekkers, het stempelen, het klaarmaken van de medailles, het meelopen en bij de voorbereiding van de avonden. Het kost allemaal niet veel van uw tijd, maar uw hulp is nodig. Gezelligheid gegarandeerd.

Tijdens de inschrijving ligt een lijst op tafel waarop u kunt aangeven waar u ons mee wilt helpen.

Data

Inschrijven – ma 18 t/m do 21 mei van 8.15 uur tot 8.45 uur
Avondvierdaagse – ma 30 maart, di 31 maart, wo 1 april

Wij hopen dat u allemaal meedoet.
Vriendelijke groeten,

De avondvierdaagse commissie
Alain Jansen (Susanne groep 7 en Eveline groep 4)
Barry Slot (Bram groep 7, Suus groep 3)