Boekenmarkt woensdag 8 april

Wegens het grote succes van de vorige keer, zal er op woensdag 8 april a.s. weer een boekenmarkt georganiseerd worden. Deze keer zullen er, naast jeugd- en informatieboeken, ook boeken voor volwassen voor een leuk prijsje verkocht worden. Met de opbrengt van deze markt zullen weer nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek aangeschaft worden. Maar voor een geslaagde boekenmarkt hebben we jullie hulp nodig!! Heb je nog boeken (voor jeugd of volwassenen) in de kast staan, die niet meer gelezen worden en verkocht mogen worden? Lever deze dan uiterlijk dinsdag 7 april in. In de grote hal en voor de bieb zullen kratten staan, waar deze boeken in gedaan kunnen worden. Alvast dank!
De boekenmarkt op 8 april begint voor de onderbouw om 11.45 uur en voor de bovenbouw om 12.00 uur. Natuurlijk zijn ook alle ouders , verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden van harte welkom.

Boekenmarkt-Gouda