Gastouders gezocht!

Al jarenlang verzorgt de Stichting Roemeense Kinderhulp in de maand juli, een onvergetelijke 3-weekse vakantie voor 42 kansarme Roemeense kinderen. Deze kinderen verblijven deze weken in tweetallen bij Nederlandse gastouders. Vol indrukken en een geweldige ervaring rijker gaan ze daarna weer terug naar hun familieleden.

Voor dit jaar zoekt de stichting nog enkele gastgezinnen. Het is een unieke ervaring voor zowel gastgezin als voor de Roemeense kinderen. Wij leren dat niet alles wat we hier hebben, vanzelfsprekend is en zij worden gestimuleerd zich verder te ontwikkelen om zo wat van hun leven te maken. Meer informatie over de stichting is te vinden op de website www.srkh.nl.

Als u vragen hebt over het hoe en wat van de opvang en de rol van gastouders kunt u terecht bij meester Sander (zijn gezin heeft al een aantal jaar Roemeense kinderen te gast gehad). U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Stichting Roemeense Kinderhulp; Karin Mentink (030-6886128) of Petra de Vos (0348-554199).

 Roemeense kids 3