Kamp donderdag

Vanochtend werden we gewekt door de jongens, ze kwamen al gillend de kamer binnen. Na het ontbijt gingen we kamers opruimen en daarna gingen we naar buiten. Toen we eenmaal buitengespeeld hadden gingen we op de fiets naar de Pyramide van Austerlitz. Toen we bij de Pyramide aankwamen, was die groter dan we hadden verwacht. We gingen de Pyramide op en hadden een mooi uitzicht. Daarna gingen we naar een museum van de Franse tijd. Daar leerden we hoe de Pyramide werd opgebouwd, en een klein deel over de Franse revolutie. We hebben ook een liedje geleerd over de Franse tijd. We kregen vier euro daar mochten we mee doen wat we wilden. Want ook was er een kermis en een speeltuin waar je in kon. Je kon muntjes kopen om in de attracties te gaan. Daarna gingen we naar het Henschotermeer. Daar gingen we een wisselprogamma doen van vier onderdelen. De vier onderdelen waren: Natuurbingo, zandkastelen bouwen, een soort verstoppertje en een kleine vlot maken. Na het wisselprogamma gingen we op de fiets weer terug naar het kampgebouw.

Door Susanne en Lisa uit groep 7

[easingslider id=”7409″]