Kamp woensdagavond

Na de survival-dag gingen we een beetje rusten. Maar niet voor heel lang….. We mochten kiezen uit 6 workshops net als de avond daarvoor. We konden kiezen uit: bootcamp (met Vincent), geo-cashing(met de ouders van Yana uit groep 7)}, griezeltocht (onder leiding van de moeder van Sem uit groep 7 en nog veel meer ouders), EHBO (met de moeders van Emma en Suzanne uit groep 7) en zang (met de moeders van Lisa uit groep 7 en Florence uit groep 8). Na de workshops hadden we een spannend spel: levend Mastermind! Dat was te gek!!! In het bos liepen vier juffen met ieder 2 stiften. Je moest een code zien te kraken met 4 kleuren. Uitendelijk hebben Sem, Olaf, Thijs E. en Freek gewonnen! Na het spannend spel gingen we met z`n allen zingen bij het kampvuur. Sommige zongen een solo-couplet. We hebben ook broodjes gebakken bij het vuur. We sliepen pas om 23:30. De daarop volgende dag werden de meiden wakker gemaakt met een heerlijk ontvangst. Schreeuwend en gillend stormden de jongens om 7:50 de kamer binnen. Ze waren meteen wakker.

KORTOM, KAMP IS SUPER!!!

Florence Latimer en Axel Vos uit groep 8

Kamp 28/5 2015 Austerlitz

[easingslider id=”7356″]