Kamp woensdagochtend

Vandaag werden we vroeg wakker na 30 km fietsen en een eind lopen gisteren. Om half negen zaten we allemaal aan het ontbijt. Daarna hadden we corvee en moesten de kamers netjes worden gemaakt. Toen de kamers opgeruimd waren, werden we buiten verwacht om te gaan……. survivallen! We gingen leren hoe we moesten overleven als we een keer verdwaald raken in het bos en daar moeten overnachten. De ene groep ging hutten bouwen van materialen die je in het bos kunt vinden en de andere kinderen leerden hoe je een vuurtje kon maken om jezelf lekker warm te houden. En hoe je popcorn maakt! Na een uur wisselden de groepen zodat iedereen alle activiteiten een keer hadden gedaan. Na deze survival-les mochten we onze ‘s ochtends zelf gesmeerde lunch opeten en kregen we een glas limonade. Klaar voor het middagprogramma…..

[easingslider id=”7327″]