Kamp woensdagmiddag

‘s Middags hebben we alles geleerd over dieren in het bos. Hoe nemen dieren de omgeving waar, welke sporen laten ze achter, en waarom lag dat dode vogeltje onder de boom??? Verder hebben we ook geleerd hoe belangrijk onze zintuigen zijn en wat de kracht ervan is om te overleven! We hebben goed leren luisteren en kijken. De quiz over sporen was trouwens best lastig. Na een kort vrij moment voor iedereen, gingen we eten. De soep en macaroni waren weer voortreffelijk.
De ouders voor de workshops waren na een kopje koffie of thee klaar voor het geven van de workshops. De griezeltocht was best spannend. De EHBO-workshop en zangworkshop werden binnen gegeven. Vincent gaf wederom een bootcamp en één groep ging geo-cachen. Wat we vanavond verder gaan doen is nog een verrassing…

[easingslider id=”7345″]