Sponsorloop Mzee Kambee

Sponsorloop boomgaard

Sponsorloop Mzee Kambee

Vandaag maandag 22 juni 2015 liepen de kinderen van de Tandem een sponsorloop voor de stichting Mzee Kambee. Mzee Kambee zorgt rechtstreeks voor een opleiding van Tanzaniaanse schoolkinderen.
De kinderen van groep 1 t/m 4 liepen in de boomgaard op het zachte maar ook wat natte gras; er waren wat opstoppingen, maar dat mocht de pret niet drukken. De grotere kinderen liepen een groot rondje (om de school) ; we stonden ervan te kijken hoe gedreven ze dit deden.
De studenten die deels ons bewegingsonderwijs verzorgen, voerden dit evenement uit en er zat ook een leuke warming-up op Afrikaanse muziek bij. We weten nog niet wat de sponsorloop heeft opgebracht, want de kinderen gaan hun sponsorgeld nog voor een groot deel ophalen. Zodra het bekend is (naar verwachting eind volgende week) zullen we het ook hier bekend maken.
Iedereen die mee heeft gewerkt: Hartelijk bedankt namens de kinderen in Tanzania.

mzeegroot