Terugblik kamp 2015 Austerlitz

Donderdag 26 mei gingen we in zes groepen fietsen richting Austerlitz. De eerste stop was bij Down Under toen hadden we 10 km afgelegd. De tweede stop was op de helft. Toen we bij het kampgebouw aankwamen gingen we ons bed opmaken we hadden zeven slaapzalen en voor de jongens twee douches en voor de meisjes twee. Daarnaast hadden we ook corvee: Tafeldekken en afruimen, vegen en toiletten schoonmaken en afwassen. We gingen in het bos lopen en moesten plantjes verzamelen om daar een kaart van te maken. Woensdag gingen we survivalen dat hield in vuur maken met hooi en hout, hutten bouwen van takken uit het bos, sporen zoeken van dieren en naar geluiden luisteren. Donderdag zijn we naar de pyramide  van Austerlitz gegaan. En we hebben een museum bezocht. Daarna zijn we ook naar de kermis geweest. In de avond hadden we gala en bonte avond, het gala duurde tot 00:00 uur. En de volgende dag stapten we weer op onze fiets en gingen weer naar huis.

Door: Thijs E.