Wielerexperience

Woensdag 10 juni zijn we met groep 8 naar de Jaarbeurs in Utrecht geweest. De Tour de France start dit jaar vanuit Utrecht en daarom werd er een uniek evenement georganiseerd voor alle kinderen van de provincie Utrecht: De Wielerexperience. We kregen de mogelijkheid om te crossen met BMX fietsen, moutainbikes en racefietsen. We hebben gefietst in een Virtual Reality, mochten waveboarden, rolstoelracen en steppen op een parcours zonder af te zetten. We hebben wedstrijdjes gefietst terwijl we niet vooruit gingen, al fietsend batterijen opgeladen en gefietst tot we de calorieen van een hamburger verbrand hadden. We maakten een banner die langs het parcours in Utrecht gehangen wordt en zongen het Tourlied. We hebben ontzettend genoten en moe maar voldaan gingen we met de tram weer naar huis.

[easingslider id=”7450″]