Aanpassing lesrooster

Op het moment zijn de temperaturen tropisch. Wanneer we op vakantie zijn is dit meestal gewenst en prettig. Menig gezin boekt immers een reis naar een zonovergoten oord. Voor school en werk ligt dit anders.

Vandaag hebben wij de temperaturen in het schoolgebouw gemeten. Op het moment is de temperatuur in het gebouw 23,5 graden. Echter is het vooruitzicht dat de temperatuur in het gebouw op vrijdagmiddag boven 27 graden Celsius zal uitkomen. Op dat moment treedt ons hitteprotocol in werking.

Een van de maatregelen die wij treffen betreft het aanpassen van het rooster. We zullen daarom de lesdag fors inkorten voor de groepen 5 t/m 8. De schooldag zal voor iedere leerling tot 12.00 uur duren. De gymlessen komen op deze dag voor iedere groep te vervallen.

We begrijpen dat dit mogelijke consequenties heeft voor de opvang van uw zoon of dochter. Ons team zal beschikbaar zijn voor de opvang indien gewenst. Dit tot 15.00 uur voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. Het management van BSO IJsselstein is tevens ingelicht.

We verzoeken u om bij de start van de schooldag aan de leerkracht van uw kind aan te geven of u gebruik wilt maken van de opvang tot 15.00 uur. Indien u gebruik maakt van de BSO IJsselstein raden wij u aan om contact te leggen met deze organisatie.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd en met vriendelijke groet,

Vincent Kalshoven

 

Brief