17 december: Kerstfeest voor iedereen!

Kerstviering op De Tandem
De Sint heeft het land verlaten en werken we toe naar de Kerst. De school is versierd, liedjes worden ingeoefend en andere voorbereidingen zijn gaande.
Het programma vindt u in het eerder geplaatste bericht. We maken u er nogmaals op attent dat de leerlingen op donderdag 17 december om 12.00 uur uit zijn. De uren worden in de avond gecompenseerd. Graag nodigen we de ouders uit om tijdens de kerstviering op school samen gezellig een drankje te drinken in de tent naast de school.  Iedereen is van harte welkom vanaf 17:30 uur. Het zou leuk zijn als u zelf een kleine hapje meeneemt om te delen met de anderen. Op vrijdag 18 december luiden we om 12.00 uur de kerstvakantie in. De leerlingen zijn dus vrij. Zoals aangegeven in de jaarkalender: Op maandag 4 januari zijn de leerlingen ook vrij. Dit in verband met een studiedag van de gehele stichting.