Cito-scores alle scholen openbaar

 
Net als voorgaande jaren heeft RTL de Citoscores van alle basisscholen vergeleken. In de publicatie van de Cito-scores (en alle andere eindtoetsen) hebben bijna alle basisscholen van Nederland een cijfer gekregen.
Voor iedere school wordt een gemiddelde ‘Cito-score’ berekend, op basis van de beschikbare jaren en het deelnamepercentage. Die score wordt vergeleken met de scores van scholen die dezelfde soort leerlingen hebben. Hoe beter de score is in vergelijking met de andere scholen, des te hoger het rapportcijfer. Doet een school het precies even goed, dan scoort die een 7.
Een school is meer dan alleen de Citoscores en uitslagen kunnen per schooljaar wisselen. Toch zijn we blij dat we kunnen melden dat De Tandem voor het derde jaar op rij bij de hoogst gewaardeerde scholen van de regio wordt vermeld. Dit jaar heeft De Tandem een waardering van een 8 gekregen.
Wilt u meer weten over het onderzoek dat RTL heeft uitgevoerd dan verwijzen wij u naar de website: