Ouders gezocht voor de organisatie van de avondvierdaagse

De avondvierdaagse wordt voor De Tandem volledig georganiseerd door een commissie bestaande uit ouders. Zonder inzet van ouders dus geen gezamenlijke avondvierdaagse voor de Tandemkinderen. Na een aantal jaren de organisatie op ons genomen te hebben, vinden wij het tijd om het stokje over te geven. De kinderen van De Tandem zoeken dus ouders die vanaf 2017 de organisatie van deze gezellige, sportieve avonden op zich te nemen.

Wij zullen de nieuwe commissieleden aankomend jaar helpen bij de organisatie. Natuurlijk geven we je de door ons gebruikte planning en takenlijst, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor hulp tijdens de avonden staan altijd ouders klaar om de posten te bemannen, de medailles te sorteren enz.
Zonder nieuwe commissie zal de avondvierdaagse niet meer gezamenlijk met de school gelopen kunnen worden, is er geen eet- en drinkstop meer en missen de kinderen veel gezelligheid van elkaar.
Dat zou jammer zijn.
Wij vragen je daarom om je aan te melden voor de organisatie van de avondvierdaagse. Voor aanmelding of meer informatie kun je een mail sturen naar Margreet van Dijk: greet73@gmail.com
Vriendelijke groeten,
Denise Jansen-Jonkman, Alain Jansen, Barry Slot, Margreet van Dijk