Schoolfoto’s binnen!

Na vele jaren de “standaard” schoolfoto’s te hebben georganiseerd, heeft de Tandem dit jaar gekozen voor iets nieuws: de foto’s zijn gemaakt door fotografe Christine van Rooijen uit IJsselstein en worden digitaal aangeleverd. U wordt zo zelf eigenaar van de foto’s en kunt zelf bepalen wat u met welke foto wilt doen. Ook hoeven we als Tandem niet alle overgebleven foto’s weg te gooien.

De foto’s zijn ook anders dan u gewend bent; de kinderen zijn op een unieke manier in beeld gebracht op een herkenbaar stukje Tandem. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Van elk kind zijn in ieder geval twee individuele foto’s gemaakt (volledig en close-up). Als u de foto’s bestelt, krijgt u beide individuele foto’s en de twee groepsfoto’s die gemaakt zijn. We hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent als wij over de schoolfoto’s. We horen graag wat u er van vindt! De kinderen hebben een bestelformulier mee naar huis gekregen om de foto’s te bestellen. De foto’s worden op een speciale Tandem 4Gb USB-stick geleverd. Deze kan later door uw kind worden gebruikt voor bijvoorbeeld spreekbeurten of boekbesprekingen.

Over Christine van Rooijen Fotografie

Hoewel ik regelmatig kinderportretten maak, had ik niet eerder schoolfoto’s gemaakt.

“Saai”, dacht ik, omdat schoolfoto’s er nog altijd hetzelfde uitzien als toen ik zelf klein was. Maar over de nieuwe aanpak van de Tandem, was ik meteen enthousiast. Ik vind ook dat ouders in het digitale tijdperk gewoon over het digitale bestand moeten kunnen beschikken. En ik voelde ruimte voor een vrije, creatieve invulling van de foto’s. Dus zijn we op een zonnige dag naar buiten gegaan. Met prachtig licht en het palenbos van het groene speelplein als achtergrond. Zelf ben ik erg tevreden over het resultaat, dus wat mij betreft volgend jaar weer!

Indien gewenst, zijn ook afdrukken, canvassen en foto’s gelamineerd op hout bij mij te bestellen. Zo heeft u de garantie voor de mooiste kleuren en afdrukkwaliteit, voor een redelijke prijs. Neem voor meer informatie daarover contact met mij op via info@christinevanrooijen.nl. Daarnaast kun u ook voor familiereportages, trouwfotografie en zakelijke portretten of reportages bij mij terecht. Kijk op: www.christinevanrooijen.nl

collage-schoolfotografie-detandem-3