Nieuw kingveld

We spelen op onze school (vooral groep 8/7). Kingen is een spel waarbij je iemand moet afmaken door in iemands vak te stuiteren en als de bal dan twee keer of een keer en dan uit het vak stuitert zonder dat je je hem red ben je af. We hebben daar een speciaal vak voor, maar die was bijna niet meer te zien. Groep 8 vond dat jammer en we hebben gekeken wat we nodig zouden hebben om een goed kingveld te krijgen. Eigenlijk was er niet meer voor nodig dan wat goede wil, een plan en verf. Groep 8 heeft het plan gemaakt en gelukkig wilde meester Vincent de benodigde verf betalen. Meester Jeffrey (de vervanger van meester Theo) heeft een nieuw kingveld voor ons geschilderd. Dus eigenlijk hebben we dankzij groep 8 een nieuwe gekregen! We spelen er nu elke dag in de pauzes.

Door: Asmae

img_74731 img_74721