Kerst op de Tandem

“Verandering van spijs doet eten”. Sinds lange tijd werd het kerstprogramma anders ingericht. In de ochtend een echt kerstontbijt opgevolgd door optredens en leuke activiteiten in de klas. In de avond gingen alle leerlingen met hun ouders op zoek naar de vossen die zich in de wijk hadden verstopt. Met lampionnen in de hand werden de vossen stuk voor stuk gevonden. Bijzondere vossen die voor iedereen een opdracht hadden bedacht. Aan het eind van de avond werd er bij de vuurton nog nagenoten van de dag. ook het goede doel waaraan de school zich dit jaar heeft gecommitteerd mag gaan genieten van de vele donaties die zijn gedaan. We kijken terug op een fijne dag waarin de kerstgedachte de boventoon heeft gevoerd. Het team van De Tandem wenst iedereen een goede vakantie en een prettig 2017!