Chinees op De Tandem

Vanaf februari volgt een aantal leerlingen Chinees. Dit project loopt door tot het einde van het schooljaar. De leerlingen zullen kennis maken met de cultuur en de taal die het land rijk is. De uitvoering ligt in handen van Lauren Vissers. Dit is een oud-leerling van De Tandem.

Lauren Vissers is afgestudeerd in Oriëntaalse Talen en Communicatie in 2015 aan de Hogeschool Zuid te Maastricht. Naast haar vanaf jongs af aan interesse voor China is een van haar passies lesgeven. Op dit moment vervult zij meerdere functies, waaronder als docente Chinees aan Nederlandse volwassenen op de Algemene Chinese School Utrecht. Daarnaast gaat zij binnenkort starten als docente Nederlands voor Chinezen bij Sunway Language School. Verder is zij oprichtster van ABChinees, een platform voor mensen die beginnen met Chinees leren; kenmerkend hierbij is dat lessen op maat aangeboden worden.