Help een Tandem beauty!

Laura Casparie, een oud-leerling van de Tandem, staat in de finale van Miss Beauty of Utrecht 2017. Het zou natuurlijk super leuk zijn als zij de finale wint op 8 april en daarom heeft zij zo veel mogelijk stemmen nodig. Deze stemmen tellen voor 20% mee tijdens de finale en hierdoor kan zij ook te titel Miss Popularity winnen. U kunt stemmen door ‘Poll Utrecht Laura’ te sms’en naar 3010. Sms’en kan zo vaak u wilt. Let er wel op dat u een sms-bevestiging terug krijgt.

Verder haalt Laura zo veel mogelijk geld op voor Stichting Haarwensen. Het zou fantastisch zijn als jullie ook een bijdrage willen leveren. Hoe klein ook, elk bedrag is welkom. Doneren kan heel eenvoudig, klik even op onderstaande link.

https://www.doneeractie.nl/met-jouw-hulp-kijkt-dit-meisje-weer-in-de-spiegel/-757

Alvast bedankt!