19 april: Tandem bazaar!

De tweede Tandem bazaar zal plaatsvinden op woensdag 19 april van 13.30 tot 14.30 uur. Wederom zijn er allerlei leuke activiteiten te doen en spulletjes te koop. Deze bazaar zal in het teken staan van het 40-jarige jubileum van de Tandem. Mocht u gebruik willen maken van de mooie aanbiedingen voor de chocolade jubileumducaten van Zuccotto of mooie buitenplanten van Groenrijk Baars, dan is het slim om via het bestelformulier deze van tevoren te bestellen (zie de bijlage voor het bestelformulier).

Daarnaast zal het mogelijk zijn om de bekende Tandem T-shirts te kopen, aangezien we volledig nieuwe polo’s hebben voor de school.

Met de opbrengst van deze bazaar kunnen we activiteiten financieren in het kader van ons jubileumjaar. Daarnaast zal ook weer een deel naar een goed doel gaan; we helpen een arme school in Roemenië via de Stichting Roemeense Kinderhulp.

We hopen u allen te treffen op de Tandem bazaar van 19 april!

Uitnodigingsbrief bazaar april 2017