Gezocht: biebouders!

Zoals u wellicht weet, heeft de school een uitgebreide bibliotheek met een professioneel administratiesysteem, veel boeken op diverse leesniveaus en genoeg informatieboeken over diverse onderwerpen. Elke woensdagmorgen krijgen de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 de gelegenheid om een boek lenen. Dit boek lezen ze in de klas aan het begin van de dag of als hun taakwerk af is. Ook kunnen ze informatieboeken over diverse onderwerpen lenen, die ze gebruiken voor werkstukken.

De schoolbibliotheek wordt gedraaid door een aantal enthousiaste moeders en oma, maar we zijn op zoek naar meer mensen. Lijkt het u leuk om regelmatig een aantal uur te helpen op school en de kinderen te helpen met hun zoektocht naar het allerleukste boek? Informeer dan eens bij Manon Blom, moeder van Max (gr. 7) en Julia (gr. 4) of mail naar blom_manon@hotmail.com.

De schoolbibliotheek is wekelijks op woensdag geopend van 8.30 tot 10.30 uur en we zijn op zoek naar papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die een keer in de twee of 3 weken willen helpen.