Anneke de Wit

Anneke de Wit

Leerkracht

Mijn naam is Anneke de Wit. Ik werk inmiddels 13 jaar met veel plezier op de Tandem. De groep waarin ik sta heeft nog wel eens gewisseld, maar ik ben altijd in de onderbouw te vinden. Werken met jonge kinderen vind ik heerlijk. Hun openheid, enthousiasme, verwondering en leergierigheid zorgen ervoor dat ik met veel plezier mijn werk doe. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich in de groep veilig voelt en dat we vertrouwen hebben in elkaar, dat we van en met elkaar leren. Dankzij alle verschillen in niveaus, talenten en achtergronden hebben we elkaar in de groep veel te bieden.

Het is fijn om deel uit te kunnen maken van een warm team waarin we altijd proberen om het beste uit elkaar en uit onze kinderen te halen. Dit in goede samenwerking met de ouders, op een prachtige school in een mooie groene omgeving.