Annet de Wit

Annet de Wit

Leerkracht

Mijn naam is Annet de Wit. Sinds 4 jaar werk ik met veel plezier op de Tandem.
Dit jaar ben ik de juf van groep 3. Na 3 jaar kleuters is dit een mooie uitdaging.
Groep 3 is een groep waarin kinderen zich in een rap tempo ontwikkelen en zich constant verwonderen over hetgeen ze geleerd hebben.
Binnen de groep streef ik ernaar dat alle kinderen zichzelf kunnen zijn en zich fijn voelen. Op deze manier kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kijken naar de individuele mogelijkheden van kinderen en hierop in te spelen. Sommige kinderen hebben meer ondersteuning nodig en anderen kunnen juist meer uitdaging gebruiken. Ik zie het als mijn taak om hier de juiste balans in te vinden.
Wanneer ik de kinderen vol enthousiasme binnen zie komen en ze ook weer op deze manier naar huis zie gaan, ben ik een gelukkige en trotse juf.