Mijn naam is Cathy Geveke-Sluis.

Ik ben onderwijs assistent op de Tandem. Mijn werk op school bestaat uit het begeleiden van de V.V.E – en rugzak kinderen. Daarnaast bied ik ondersteuning aan groep drie met taal en rekenen.

Ik werk nu vijf jaar op de Tandem en nog altijd met veel plezier. Wat is er nou leuker dan een kind te zien opgroeien en ontwikkelen en daar je steentje aan bij te dragen. Door het kind te leren kennen en zijn talenten te zien kan je het kind op een boeiende wijze verder helpen in zijn/haar ontwikkeling.
Het onderwijs staat nooit stil; er zijn altijd weer nieuwe inzichten en ontwikkelingen waardoor je als leerkracht nooit uitgeleerd bent en elke keer weer opzoek moet gaan om op een nieuwe leuke manier van denken, voelen, kijken en luisteren een mooi aanbod te creëren voor de kinderen.
De kinderen maar ook het dynamische team geven mij elke keer weer de energie om er voor te gaan.