Fenneke Temminck

Fenneke Temminck

Leerkracht

Mijn naam is Fenneke Temminck. Inmiddels werk ik alweer 8 jaar met veel plezier in het onderwijs. Vlak na mijn studie aan de pabo ben ik gaan werken in Dordrecht, waar ik 5 jaar lang een eigen kleutergroep heb gehad. Mijn hart ligt bij de onderbouw. Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van jonge kinderen spreken mij erg aan. Ik vind het een uitdaging om ieder kind dat te kunnen bieden wat hij of zij nodig heeft.

In 2014 ben ik gaan werken voor stichting Robijn, waar ik op verschillende scholen in Nieuwegein en IJsselstein werkzaam ben geweest. Vorig schooljaar heb ik al even kennis gemaakt met de Tandem. Ik heb toen een aantal maanden gewerkt bij de kleuters en in groep 3.

Ik heb de Tandem leren kennen als een gezellige en kleinschalige school met een enthousiast en bevlogen team. Op deze school krijgen de kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen op allerlei ontwikkelingsgebieden. Naast dat er veel aandacht is voor taal- en rekenonderwijs, wordt er op de Tandem ook veel gedaan aan creatieve vakken zoals muziek.

Ik vind het dan ook erg leuk dat ik dit jaar wederom deel mag uitmaken van het team van de Tandem!