Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Op deze pagina vindt u een aantal handige weetjes over groep 6. Op maandag, dinsdag en woensdag staat Birgit voor de groep. Op donderdag en vrijdag is Katty er.

Groep 6 bestaat uit 20 gezellige en enthousiaste leerlingen. De kinderen zullen dit jaar weer volop gaan samenwerken. Tevens zullen ze zich weer richten op hun verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dat is terug te vinden tijdens het taakwerk. De leerlingen werken zelfstandig aan hun taak en mogen hulp vragen aan hun maatje en natuurlijk ook aan de leerkracht. Zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen werk.

Dit jaar leren de kinderen weer veel nieuwe dingen. Zo gaan ze hard aan de slag met breuken en beginnen ze met de topografie van Nederland. We zijn benieuwd hoe ze het vinden!

Op maandag en vrijdag is er gym, dus dan moeten de sportspullen mee. Het is belangrijk dat de kinderen een agenda aanschaffen. Ze schrijven in deze agenda welke toetsen ze krijgen en wanneer er een boekbespreking en spreekbeurt gedaan moet worden.

Huiswerk en speciale evenementen staan op de rechterkant van het digibord genoteerd. Brieven die de kinderen mee naar huis krijgen hangen daar ook, zodat u die daar nog even kunt door lezen.

Heeft u vragen kom gerust even langs. Het liefst na 2 uur, dan is er meer tijd voor een rustig gesprek.

We hopen op een gezellig en leerzaam jaar !

Birgit en Katty

Geen Evenementen

Katty Weuts

Katty Weuts

Leerkracht groep 6
Birgit Broeders

Birgit Broeders

Leerkracht groep 6

Informatie over groepsouders volgt

Groepsouders