Dit schooljaar zal juf Wendy aanwezig zijn op maandag en dinsdag, terwijl Liesbeth er de rest van de week zal zijn. We gaan er een gezellig, maar vooral leerzaam jaar van maken. Vanaf de eerste week zal er in groep 7 op vrijdag ook een stagiaire (meester Hans) aanwezig zijn.

Zo zullen de kinderen dit jaar voor het eerst vier dagen op kamp gaan. Sparen (€2,- per week) voor deze werkweek is aan te raden. Ook zullen de kinderen in het voorjaar twee weken druk zijn met de entreetoets.

Het verkeersexamen is opgedeeld in een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het examen vindt plaats in april/mei 2018.

Via allerlei externe partijen, zoals bijvoorbeeld ‘Kunst en Cultuur’, hebben we ook de beschikking over projecten, leskisten en excursies.

In groep 7 komt er veel nieuwe leerstof aan bod bij de gebruikelijke vakken, maar er zal ook een begin gemaakt worden met nieuwe vakken zoals Engels en Blits. Gezien de beschikbare tijd moeten we keuzes maken in de te besteden tijd voor de vakken in groep 7.

We proberen dit jaar de kinderen ook te laten groeien in vaardigheden met betrekking tot Dalton, zoals zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, reflecteren en samenwerken. Dit zal onder andere tot uiting komen in het naleven van de (werk)afspraken die gemaakt worden.

Voor veel praktische informatie en afspraken willen we u verwijzen naar het informatiebord in de groep, het huiswerkbord en deze website. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom met vragen. Tot slot hopen we dat we af en toe op uw (praktische) hulp kunnen rekenen!

Geen Evenementen

Wendy Kanne

Wendy Kanne

Leerkracht groep 7
Liesbeth de Ruijter

Liesbeth de Ruijter

Leerkracht groep 7
Groepsouder
Groepsouder