Lisette Verhaegh

Lisette Verhaegh

Leerkracht

Een nieuw gezicht op de Tandem. Mijn naam is Lisette Verhaegh. Ik ben al enige tijd werkzaam als leerkracht binnen de Stichting.

Voordat ik besloot het onderwijs in te gaan, heb ik eerst een studie Fashion Management & Design gedaan. Werken met kinderen heeft mij altijd geboeid en heeft mij een carrière switch laten maken. Nu ga ik met veel plezier deel uitmaken van het Tandemteam; een team en een school waar direct bij binnenkomst een prettige, open sfeer hangt. Dit gevoel is belangrijk voor mij en dit koester ik ook voor mijn klas. Het is belangrijk dat een kind zich veilig voelt en lekker in z’n vel zit zodat het plezier heeft in het leren. Daarbij wil ik de kinderen stimuleren zelfstandig de dingen op te lossen en te geloven in hun eigen kunnen. Ik vind het heerlijk om de belevenissen van de kinderen aan te horen en samen met hun op ontdekkingstocht te gaan. Vanuit mijn achtergrond vormt creativiteit een belangrijk item. Het biedt kinderen mogelijkheden om op een ontspannen manier lekker bezig te zijn en zo met elkaar tot nieuwe ideeën te komen.

Ik heb er erg veel zin in deze nieuwe uitdaging aan te gaan. We gaan er alles aan doen om er samen een mooie schooltijd van te maken!