Wist je dat je De Tandem kunt sponsoren?

Als je sponsor bent, zorg je op je eigen manier voor een bijdrage aan de school. Sponsoren kan bijvoorbeeld financieel, met materialen, of door de inzet van mankracht van je bedrijf. Zo draagt Groenrijk Baars bij aan ons groene concept, Zucotto stelt chocola ter beschikking om te verkopen door onze jonge ondernemers, en helpt Koppla bij de technische ondersteuning van onze website.

Stichting “Vrienden van de Tandem”

Al onze sponsoren komen samen in onze stichting ‘Vrienden van de Tandem’. De donaties die we krijgen, komen daarmee altijd ten goede van de school. Denk daarbij aan projecten die we organiseren voor de leerlingen of een activiteit, zoals in de afgelopen jaren:

  • Bijdrage aanschaf nieuwe leesboeken (2019)
  • Een nieuw tuinhuis voor de schooltuin (2020
  • Lustrumactiviteiten op en rondom de skibaan (2021)
  • Educatieve rondleiding in het IJsselsteinse bos (2021)
  • Midgetgolfen en pannenkoeken eten voor de jongste groepen ter gelegenheid van het lustrum (2021)

Het bestuur van de stichting bestaat uit de penningmeester van de MR en de directeur van De Tandem. Wil je meer informatie over de stichting en de mogelijkheden voor je als sponsor? Lees dan ons beleidsplan.

Download hier het beleidsplan>>>

Wie zijn onze Vrienden?

Ook Vriend van de Tandem worden?
Neem dan contact op met de directeur van de school of de voorzitter van de MR. Sponsoring levert je reclame op voor je bedrijf. Zo komt je logo op onze website en/of andere communicatiemiddelen. Wij houden ons daarbij aan het convenant ‘Scholen voor primair en voortgezet onderwijs en sponsoring’.